Lainantarjoajat

Tältä sivulta löydät perustietoa eri lainantarjoajista sekä heidän palveluistaan. Klikkaamalla lainantarjoajan logoa tai otsikkoa pääset vierailemaan suoraan luotonantajan sivulle ja tutustumaan tarkkoihin sopimusehtoihin sekä tarjouksiin.

JOUSTOLUOTOT

Credit24 on kotimainen lainatarjoaja, jonka vakuudeton laina on kooltaan 10 – 4000 euroa. Maksuajat ovat reiluja, jopa 36 kuukautta kaikille lainasummille.  Lainan voi myös maksaa kokonaan takaisin kerralla ilman lisäkustannuksia. 

Limiitti on suomalaisen vuonna 2006 perustetun Tact Finance Oyj:n lainapalvelu. Yritys on palvellut satoja tuhansia tyytyväisiä suomalaisia arkisissa rahoitustarpeissa vuosien varrella ja jatkaa edelleen palveluidensa kehittämistä asiakasystävällisemmiksi ja joustavammiksi. Tavoitteena on kehittää palveluita, jotka ovat asiakkaiden ulottuvilla ajasta ja paikasta riippumatta aina asiakkaiden yksilöllisten tarpeiden mukaan. Verkkosivuja ja hakemusprosessia parannetaan jatkuvasti, jotta lopputuloksena olisi mahdollisimman helppokäyttöinen ja asiakasystävällinen kokonaisuus. 

Saldo on lainapalvelu, joka tarjoaa nykyaikaisia    rahoitusratkaisuja asiakkailleen. Yksinkertaisesti sanottuna Saldo-laina toimii kuten luottokortti kukkarossa, mutta ilman korttia. Saldon Omilta sivuilta teet nostoja omalle tilillesi helposti kännykällä 24/7 tai perinteisesti tekstarilla. Saldo on liikkuvan ihmisen laina, joka kulkee mukanasi missä milloinkin reissaat!

Matkalaina antaa joustoa matkan maksamiseen osamaksulla silloin, kun omalla matkatoimistolla ei ole osamaksua saatavilla. Matkalaina.fi:n kauttava haettava matkaluotto on myös monesti edullisempi kuin matkatoimiston oma osamaksu, joten kannattaa kokeilla hakea lainaa kauttamme ennen kuin otat matkatoimiston lainan.

Matkalainaa ei tarvitse aina käyttää matkan maksamiseen, vaan voit hyvin hakea lainaa matkaa varten ja käyttää nostamasi rahat matkan aikana. Pienemmät lainat saat tilillesi ilman liitetiedostoja, joten voit hakea lainaa matkaa varten juuri ennen lähtöäsi. Mikäli matkan aikana kuluukin odotettua enemmän rahaa, niin voit hyvin tehdä lainahakemuksen myös matkan aikana. Tyypillisesti erityisesti pienemmät matkalainat saa tilille jo muutamassa minuutissa. Lainahakemuksen tekee helposti matkapuhelimella, tabletilla tai läppärillä.

Voit saada OK Moneylta yhden markkinoiden edullisimmista, vakuudettomista limiittilainoista. Laina ei sisällä nostopalkkiota ja takaisinmaksu tapahtuu kiinteissä kuukausierissä. Tiedät aina, mistä maksat takaisin ja lainan käyttö on edullista.

Saat lainapäätöksen ilmaiselle hakemuksellesi heti ja rahat tilillesi jopa samana päivänä!

Ferratumin Joustava –luotolla voit nostaa lainaa koska tahansa haluamissasi erissä 2000 euron luottorajan sisällä. Voit lyhentää lainaa sinulle sopivissa kuukausierissä tai halutessasi voit maksaa koko lainan kerralla pois ilman erillisiä kustannuksia.

Risicumilta laina arkeen ja juhlaan- kaikkeen siihen mitä haluat.Valitse joustava Joustolaina, josta nostat aina tilillesi sen verran kuin tarvitse tai perinteinen Kertalainan, kun tiedät tarkkaan mitä haaveesi maksaa. Luottopäätöksen saat heti ja rahat tilillesi mahdollisesti jo samana päivänä.

Laina.fi on arjen joustava rahasto, joka toimii kuin digitaalinen luottokortti. Käyttölainassa luottorajasi on joko 2100, 3000, 4000 tai 5000 euroa ja se on oiva lainaratkaisu kun kaipaat joustavasti rahaa arkielämän yllättäviin tarpeisiin. Laina.fi pyrkii tarjoamaan monipuolisia lainavaihtoehtoja, jotka sopivat juuri sinun arkipäivääsi. Lainan takaisinmaksu on joustavaa ja voit hakea lyhennysvapaata kaksi kertaa vuodessa. Laina.fi on luotettava ja turvallinen lainanmyöntäjä, ja asiakastyytyväisyys on meille erittäin tärkeää.

Rahapalvelu tarjoaa 10 – 4000 euron luoton ilman vakuuksia, 1-36 kk:n maksuajalla. Rahapalvelua ylläpitää globaalisti yli 500 000 asiakasta palvellut IPF Digital. Toimintamme nojaa vastuuntuntoiseen luotonantotapaan, josta kertoo myös koko yrityksen saavuttamat huimat asiakastyytyväisyyslukemat.

Suomen markkinoille on nyt julkaistu uusi Käyttöraha Joustoluotto. Joustoluotto on nimensä mukainen luotto, koska siinä ei ole lyhennyspakkoa ja päätät takaisinmaksuaikataulusta itse. Sinulle myönnetään luottoraja, jonka puitteissa voit nostaa ja lyhentää lainaa miten itse haluat.

LAINAT

Komplett Bank on norjalainen pankki, joka tarjoaa kulutusluotto- ja jälleenrahoituspalveluita ilman vakuuksia ja edullisin ehdoin. Komplett Bank on perustettu vuonna 2014 Norjan finanssivalvonnan toimiluvalla ja on Norjan pankkien talletussuojarahaston jäsen.

Bigbank on lainoihin ja talletuksiin erikoistunut pankki. Bigbank perustettiin vuonna 1992 Virossa. Nyt Bigbank on monipuolisia tuotteita tarjoava erikoispankki ja toimii Suomen ja Viron lisäksi Latviassa, Liettuassa, Espanjassa, Ruotsissa, Saksassa, Itävallassa ja Hollannissa. Suomessa Bigbank on toiminut jo vuodesta 2009 ja on perinteisiä pankkeja nopeampi ja joustavampi lainantarjoaja. Tarjolla on kulutusluotto 1000 – 50 000 €, autolaina, remonttilaina sekä matkalaina.

Lainaamo Oy on suomalainen ja suomalaisten omistama rahoitusyhtiö, jonka tuotteina ovat kulutusluotot yksityishenkilöille. Lainaamon kulutusluotot ovat vakuudettomia luottoja ja niitä myönnetään aina 20.000 euroon saakka. Kulutusluottojen laina-ajat ovat joustavat, jopa 10 vuoteen saakka.

Suomalainen Fellow Finance on Pohjoismaiden suurin vertaislainapalvelu, joka tarjoaa kulutusluottoja 500-15.000 euroa ilman vakuuksia tai takaajia. Kaikki myönnetyt lainat ovat täysimääräisesti lainanhakijan kerralla nostettavia ja kuukausittain tasaerin lyhennettäviä kulutusluottoja. Lainanhakijalle Fellow Finance laina on aina selkeä, edullinen, nopea ja yksinkertainen rahoitusratkaisu. Lainassa ei ole mitään monimutkaisia piiloehtoja tai nostorajoitteita.

Blue Finance on yksi oman alansa johtavista pikalainoja myöntävistä pikavippiyrityksistä Suomessa. Yritys tarjoaa asiakkailleen sekä 100-700 euron pikaluottoja että 5000 euron joustoluottoa. Blue Financen nopea kasvu pikavippi-markkinoilla perustuu yrityksen mutkattomaan ja yksinkertaiseen lainaprosessiin, asiakaslähtöiseen palveluetiikkaan sekä pyrkimykseen myöntää pikavippi tai pienlaina jokaiselle sitä tarvitsevalle.

Lunar Credit kautta voit hakea 50€ tai jopa 2000€ lainaa nopeasti. Hyväksytty luottohakemus Lunar Creditin kautta on kuin luottotili, joka on aina käytössäsi. Luottosumman voit valita itse ja Lunar Credit tarjoaa myös joustavan maksusuunnitelman. Voit hakea lyhennysvapaata aina 5 päivästä 30 päivään. Tai voit myös maksaa luottosi pois ennen määräpäivää.

Credigo.fi on Suomeen 2015 rantautunut rahoituspalvelu, joka tarjoaa lainoja 100-2500 euron väliltä 6-60 kuukauden maksuajalla. Lainoilla on erittäin kilpailukykyinen 3,42% kuukausikorko, joka on erittäin halpa useimpiin kilpailijoihin verrattuna. Lainat ovat kertaluonteisia summia eikä tililuottoja, joka tekee lainan hakemisesta ja kulujen ymmärtämisestä helpompaa.

EGE laina on jokaiselle vähintään 20-70 vuotiaalle, luottokelpoiselle ja hyvin raha-asiansa hoitaneelle henkilölle. Vakuuksia tai takaajia ei tarvita, mutta edellytämme, että asiakkaillamme on säännöllisiä tuloja.

Vanha kunnon Vippi.fi on nyt palannut takaisin! Entistä edullisempi ja joustavampi Vippi tarjoaa nyt jopa 2000 € jatkuvaa lainatiliä sekä pienempää 500 € lainatiliä. Hae oma lainatilisi nyt ja teet nostoja oman tarpeesi mukaan missä ja milloin vain 24/7.  Nostot voit tehdä Omilla sivuilla tai tekstiviestillä. Kuin luottokortti kännykässä, kätevää eikö totta?

2019 Nettilainat.fi – kaikki oikeudet pidätetään.

 

Nettilainat.fi ei myönnä luottoja. Tarjoamme tietoa ja vertailua luotonantajista. Käyttäjä on itse vastuussa omasta taloudestaan ja ottamistaan luotoista. Painotamme vastuullisuutta lainaa ottaessa, olethan varma että pystyt maksamaan lainan takaisin etkä ajaudu ongelmiin ylivelkaantumisen kanssa. Ole aina tarkkana ottaessasi lainaa ja lue tarkkaan sopimusehdot.

 

Sivusto sisältää affiliate-linkkejä.

 

Sivustollamme saattaa olla virheitä ja korjaamme ne sitä mukaa mitä tieto ilmenee meille. Mikäli haluat antaa palautetta tai esittää lisäkysymyksiä sivustomme toiminnasta voit olla yhteydessä:

asiakaspalvelu@nettilainat.fi

Nettilainat.fi
Logo