Lainojen kilpailutus

Lainan kilpailutus ja yhdistely on järkevää, oli kyse sitten kulutusluotoista tai asuntolainasta. Tälle sivulle olemme listanneet suomalaisia lainankilpailuttajia. Kilpailuttajan sivujen kautta pystyt kilpailuttamaan lainojasi ja säästämään rahaa!

Zmarta on yksi Suomen johtavista lainanvälittäjistä, jolla on yli 20 vuoden kokemus alalta. Zmarta vertailee ja välittää lainoja yli 25 pankin ja luotonmyöntäjän kesken.

  • Vertailussa yli 25 pankkia ja luotonmyöntäjää
  • Vakuudetonta lainaa aina 500 eurosta 60 000 euroon asti
  • Palvelu on täysin maksuton
  • Lainahakemuksen täyttäminen ei sido mihinkään
  • Korkea arvosana Trustpilotissa: https://fi.trustpilot.com/review/www.zmarta.fi

Rahalaitos on suosituin suomalainen lainanvälityspalvelu. Rahalaitos on kilpailuttanut ja yhdistänyt satojatuhansia lainahakemuksia suomalaisten eduksi vuodesta 2011.

Lainan kilpailuttaminen kauttamme on helppo ja nopea prosessi:

– Yhdellä hakemuksella tavoittaa jopa yli 25 lainanmyöntäjää.
– Asiakas voi itse vertailla omalla sivullaan saamiaan tarjouksia.
– Palvelu on maksuton eikä sido hakijaa mihinkään.
– Vakuudetonta lainaa voi hakea jopa 70.000 €.
– Maksuaika 1-15 vuotta.
– Rahalaitos on tunnettu ja suosittu lainanvälityspalvelu.

Lainaa24.fi on uuden ajan kotimainen lainapalvelu. Voit kilpailuttaa yhdellä hakemuksella jopa 24 lainanmyöntäjää. Lainan kilpailuttaminen on maksutonta eikä sido sinua mihinkään.Lainapäätöksen saa hetkessä ja laina maksetaan tilille jopa samana päivänä.

– 24 eri lainantarjoajaa
– Alhainen korko
– Lainaa voi hakea 500 – 70.000 euroa vakuudetta, maksuaikaa jopa 15 vuotta
– Lainaa24 palvelu on maksuton eikä sido mihinkään
– Lainapäätöksen saa nopeasti, rahat maksetaan tilille jopa samana päivänä
– Mahdollista hakea myös nykyisten lainojen yhdistämistä
– Lainaa24.fi on luotettava, täysin kotimainen palvelu

Lainaa luotettavasti aina 60 000 euroon asti! Löydä laina joka sopii omiin tarpeisiisi. Yhdellä lainahakemuksella tavoitat kaikki yhteistyöpankkimme ja voit saada useita lainatarjouksia. Lainan hakeminen ei ole koskaan ollut näin helppoa ja nopeaa. Hae lainaa netistä: täytä lainahakemus jo tänään ja pääset vertailemaan eri pankkien lainatarjouksia. Lainavertailu näyttää sinulle parhaat saatavilla olevat lainatarjoukset yhdellä lainahakemuksella.

Rahoitus24 on lainapalvelu, jonka kautta kuluttaja saa käyttöönsä lainanvälittäjän joka etsii lainanhakijalle sopivimman rahoituksen ilman sitoutumista mihinkään. Kuluttaja voi vapaasti hyväksyä tai olla hyväksymättä saamansa lainatarjoukset.

Kilpailuta sinulle sopivin vakuudeton laina nyt! Kilpailutamme sinulle edullisimman vakuudettoman lainan usealta eri pankilta ja rahoituslaitokselta. Voit hakea 500€ – 50 000€ lainaa 1 – 15 vuoden laina-ajalla. 

Meidän Laina on uusi lainanvälityspalvelu, joka tarjoaa mutkattomia ja selkeitä lainaratkaisuja yksityishenkilöille jopa 70.000 euroon asti ilman vakuuksia ja takaajia. Helppo lainanhakuprosessi ja nopea lainapäätös. Kaiken lisäksi hakeminen ei maksa mitään.

Freedom Rahoitus on yksi Suomen johtavista lainanvälittäjistä, jolla on yli 20 vuoden kokemus lainojen välittämisestä. Freedom Rahoitus vertailee ja välittää lainoja yli 25 pankin ja luotonmyöntäjän kesken.

Etua.fi tarjoaa kuluttajille ainutlaatuista palvelua, jossa on mahdollista hakea yhdellä hakemuksella tarjoukset usealta palveluntarjoajalta. Lainaa on mahdollista hakea 500-50 000€. Hakemuksen voi tehdä yksin tai yhdessä puolison kanssa. Palvelun yhteistyökumppaneita ovat Aasa-laina, Avida Finans, Balanzia, Collector Bank, Credigo, Credento, Fellow Finance, Instabank, Komplett Bank, Lainaamo, Lainasto, Monobank, My Lender, Nordax Bank, Halino, OPR vakuus, Resurs bank, Surimo Finance, Svea Direct, TACT Finance.

Arkiraha.fi auttaa sinua helposti etsimään edullisimman lainatarjouksen. Lainaa saatavilla ilman vakuuksia 500 – 70 000 euroa. Palvelu on maksuton ja auttaa löytämään lainatarjouksen ilman sitoutumista.

Otso Laina on kaiken kattava ja rehti lainapalvelu, jonka kautta voit vertailla 60:n eri rahoituspalvelun lainatarjouksia. Voit hakea lainaa tai yhdistää vanhat lainasi aina 60 000€ asti, sekä kilpailuttaa nykyiset lainasi ja kulutusluotot Otso Lainan kautta.

​Suomilainaa.fi – Lainaa jopa 60 000 € – 1 hakemus, 30 pankkia. Suomilainaa.fi on itsenäinen lainanvälityspalvelu, joka auttaa löytämään parhaat kulutusluottotarjoukset.

FiksuLaina.fi on kotimainen lainojenvälityspalvelu. Yhdellä hakemuksella voi tavoittaa jopa yli 30 eri pankkia ja rahoituslaitosta. FiksuLaina.fi on maksuton palvelu ja saat lainapäätöksen heti. FiksuLaina auttaa löytämään oikean lainanantajan, kun etsit 100 – 60.000 € lainaa 1 – 15 vuoden maksuajalla.  Yhdistämällä pienlainat, luottokorttimaksut ja pienet kulutusluotot yhdeksi isommaksi lainaksi, säästät selvää rahaa. 

Uusi suomalainen palvelu Yhdistelylainaa.com kilpailuttaa yhdistelylainat jopa 60 000 asti. Hae itsellesi sopivinta yhdistelylainaa jopa 60 000€ asti 1 – 15 vuoden laina-ajalla.

Lainakkeen kautta lainanhakija voi kilpailuttaa vakuudettoman lainan aina 60.000 euroon asti, jopa 15 vuoden takaisinmaksuajalla. Palvelu on tarkoitettu 20 vuotta täyttäneille, jotka hakevat lainaa netistä tai haluavat yhdistää vanhoja lainoja yhdeksi, edullisemmaksi kokonaisuudeksi.Palvelun käyttö on hakijalle täysin maksuton eikä se velvoita hyväksymään lainatarjouksia.Täytettyään hakemuksen hakija saa ensimmäiset lainatarjoukset jopa välittömästi. Joillakin luotonmyöntäjillä lainatarjous saattaa tulla hieman viiveellä. Riippuen valitusta luotonmyöntäjästä, rahat maksetaan tilille joko samana päivänä tai muutamassa arkipäivässä. Usein pienemmät lainasummat on mahdollista saada tilille nopeammin.

Motty.fi on uusi rahoituspalvelu kuluttajille, jotka haluavat hakea lainaa. Motty vertailee Suomalaisten ja ulkomaisten pankkien lainatarjoukset ja esittelee kuluttajalle edullisimman vaihtoehdon. Hakemus käsitellään välittömästi ja kuluttaja saa lainarahat tililleen 1-3 arkipäivän kuluessa. Lainahakemus on täysin ilmainen eikä sitä täyttäessä sitoudu vielä mihinkään. Motty:n kautta lainaa hakiessa voit säästää huomattavasti koroissa, sillä motty.fi kilpailuttaa 1.000–50.000 € suuruiset lainat 1–15 vuoden laina-ajalla, ja esittelee parhaan vaihtoehdon.

Sortter kertoo selkeästi ja yksinkertaisesti kaikki lainaan liittyvät tiedot; avausmaksut, kk-kustannukset, lainan korot sekä todellinen vuosikorko on selkeästi ilmoitettu, jotta tiedät varmasti kaikki lainan kustannukset ja osaat valita itsellesi taloudellisesti sopivimman lainan. Kaikki Sortterin välittämät lainat ovat vakuudettomia, joten et tarvitset takaajia tai vakuuksia saadaksesi lainan.

Remppalaina.fi on 100% kotimainen palvelu, joka kilpailuttaa puolestasi jopa 30 pankkia ja rahoituslaitosta. Löydä paras rahoitus remontillesi jo tänään! Joustoa tilanteesi mukaan, mahdollisuus maksuvapaaseen kuukauteen.

Remppalaina.fi on palvelu sinulle, joka haluat löytää vakuudetonta remonttirahoitusta helposti netistä. Hakemuksesi käsitellään välittömästi ja saat lainarahat tilillesi parhaimmillaan heti saman päivän aikana. Lainahakemus on täysin ilmainen eikä sido sinua mihinkään, joten hae rohkeasti lainaa. Remppalaina.fin kautta hakiessasi säästät huomattavasti koroissa, sillä kilpailutamme kaiken suuruiset lainat puolestasi ja tarjoamme sinulle aina edullisinta vaihtoehtoa.

Tarvitsetko pääomaa seuraavalle hankkeellesi tai haluatko yhdistää kaikki nykyiset lainasi yhdeksi edullisemmaksi ratkaisuksi? Yhdistä siis lainasi ja säästä rahaa!

 

Scandibanker auttaa sinua edullisesti ja nopeasti, antaen sinulle mahdollisuuden saada jopa 500-50.000 € arvoisia lainoja. Lainanhakeminen on nopeaa ja helppoa ja saat vastauksen muutamassa tunnissa.

 

Perusedellytykset lainan saamiseen:

  • Olet vähintään 18 vuoden ikäinen
  • Sinulla on säännölliset palkka- tai eläketulot
  • Sinulla ei maksuhäiriömerkintöjä

Lainamaailma – Kaikki lainat yhdestä paikasta, lainaa jopa 70.000€

Lainamaailma tekee lainan kilpailuttamisesta helppoa. Kilpailutamme lainan jopa yli 25 pankin kesken. Palvelun käyttäminen on maksutonta eikä sido hakijaa mihinkään.

– Toimimme yhteistyössä yli 25:n lainanmyöntäjän kanssa 
– Lainapäätös heti
– Lainaa ilman vakuuksia 500 – 70.000€
– Maksuaika 1-15 vuotta
– Täysin kotimainen ja luotettava palvelu
– Maksuton käyttää

Lainamaailma Online palvelussa pääsee heti vertaamaan tarjouksia – voit valita sopivimman ja nostaa rahat heti tilille. 

2019 Nettilainat.fi – kaikki oikeudet pidätetään.

 

Nettilainat.fi ei myönnä luottoja. Tarjoamme tietoa ja vertailua luotonantajista. Käyttäjä on itse vastuussa omasta taloudestaan ja ottamistaan luotoista. Painotamme vastuullisuutta lainaa ottaessa, olethan varma että pystyt maksamaan lainan takaisin etkä ajaudu ongelmiin ylivelkaantumisen kanssa. Ole aina tarkkana ottaessasi lainaa ja lue tarkkaan sopimusehdot.

 

Sivusto sisältää affiliate-linkkejä.

 

Sivustollamme saattaa olla virheitä ja korjaamme ne sitä mukaa mitä tieto ilmenee meille. Mikäli haluat antaa palautetta tai esittää lisäkysymyksiä sivustomme toiminnasta voit olla yhteydessä:

asiakaspalvelu@nettilainat.fi

Nettilainat.fi
Logo